Hoodies – ett plagg som alltid passar

En hoodie är ett vardagligt och avslappnat plagg och inte det första plagget som man tänker på när det kommer till mode. Men ändå har nästan vartenda klädesmärke en egen version av detta plagg i varje kollektion som kommer ut år efter år.

Det är det perfekta plagget som passar oavsett vad. Du kan i vilken årstid som helst slänga på dig en hoodie utan att se malplacerad ut – sommar, vinter som vår och höst. Tänk dig på sommaren sitta ute på kvällen och mysa i en hoodie efter en dag i solen, eller värma upp dig efter en heldag i vintersnön. Det är ett plagg som funkar till allt, vid alla tillfällen. Det är lika fint att ta sig på en till vardags, med ett par jeans som till partyklänningen, eller för träningen i gymmet.

Hoodies finns i alla former, färger och typer. Den bästa, och som är mycket populär, är modellen som är i oversize-format och som verkligen låter en försvinna i den mysiga världen som är hoodien. Lite för långa armar som låter en gömma sina händer och ger en tröjtassar. Men det viktigaste för en hoodie är oavsett om man vill vara modeinriktad eller inte är att detta plagg ska man känna sig bekväm i.