Alternativ heminredning

Är du som jag som inte gillar shabby chich, den ljusa inredningen och de vita väggarna? Då har jag något för dig. Ta del av mina bästa tips för dem som gillar mörkare, retroinredning.

Ljusstakar
Ta 3 glasflaskor som du tycker är snygga (jag har Jack Daniels flaskor). Sätt i 3 ljus i flaskorna och tänd ljusen. Låt stearinen rinna längst ljusen ner över flaskan. När du tycker det snyggt så släcker du ljusen och låter allting stelna.

Spegelvägg
Hej, 80-talet ringde! Jag älskar 80-talet och älskar att ta inspiration från det. Att välja att ha en spegelvägg antingen i hallen eller i sovrummet är något som livar upp hemmet!

Idol” vägg
Jag älskar att samla på till exempel vinylskivor, du kan också samla sånt du brinner för. Jag har skruvat upp hyllor längst med en vägg som jag fyllt med vinylskivor, bildskivor och kassettband av mitt absoluta favoritband. Det är både snyggt och personligt. Alternativt är att sätta ett vitrinskåp längst väggen och ha dina finaste ägodelar där.

Personligt” instrument
När jag var 14 köpte jag en akustisk gitarr som legat och dammat. Jag slipade ner den, målade den så att den passar in och har nu hängt upp den på väggen.