Om mig

Jag heter Saij Amerio, en man i 40-årsåldern med en bred uppsättning intressen och passioner. Friluftsliv är något som verkligen får mitt hjärta att slå lite snabbare. Jag älskar att ge mig ut i naturen för att utforska nya stigar till fots eller svepa nerför backarna på mina skidor. På min blogg delar jag med mig av mina äventyr, bästa tips och inspiration för att få andra att komma ut och njuta av den friska luften och vildmarken precis som jag gör.

Saij Amerio

Matlagning är också en stor passion för mig. Jag älskar att experimentera i köket och testa nya smaker och recept. På min blogg delar jag med mig av mina favoriträtter, matlagningstips och hälsosamma recept för att inspirera andra att laga mat från grunden och utforska nya smaker.

Men mina intressen stannar inte vid friluftsliv och matlagning; jag är också mycket intresserad av mode och stil. Jag tycker det är kul att utforska nya trender och kombinationer och att dela med mig av mina stilråd och tips på bloggen.

När det kommer till privatekonomi och företagande har jag också en hel del att säga till om. Jag har en gedigen kunskap och erfarenhet inom dessa områden och jag delar gärna med mig av mina bästa råd och tips för att hjälpa andra att få ordning på sin ekonomi och arbeta mot ekonomiskt oberoende.

Som ni säkert märkt är jag en mångsidig bloggare med en passion för friluftsliv, matlagning, mode, privatekonomi och företagande. Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper på min blogg och jag hoppas att jag kan inspirera och motivera andra att följa sina passioner och leva sitt bästa liv.