Drömmer du om vackra fransar? Testa ögonfransförlängning

Drömmer du om vackra fransar som ramar in dina ögon? Att måla sina fransar med mascara är kanske den allra enklaste vägen till mörka och täta ögonfransar. Men det finns andra alternativ och idag är ögonfransförlängning ett omtyckt alternativ.

Den vanligaste anledningen till att många väljer att förlänga sina ögonfransar är att de vill slippa att måla sina fransar med mascara varje morgon. Andra väljer att göra en ögonfransförlängning till ett speciellt tillfälle så som en fest eller ett bröllop. Metoden att göra fransförlängningar utvecklades i Korea och idag görs förlängningar av utbildade fransstylister på en salong. Fransarna sitter kvar lika länge som dina naturliga fransar, ungefär sex veckor, vilket kan kännas smidigare än lösögonfransar som du själv kan klistra på och ta av efter en dags användning. Det tar lite tid att förlänga sina fransar, runt 1,5 till 2 timmar, men när fransarna ha förlängts och börjar falla av kan du göra en påfyllning. Nya fransar fästs där du har tappat fransar. Att göra en påfyllnad tar inte lika lång tid och det är billigare.

Det finns två olika huvudmetoder när man förlänger fransarna på en salong, singles och flares. När du gör singles sätts ett strå i taget på en naturlig ögonfrans. Denna metod anses som skonsammare än att göra flares där en knut med flera fransar limmas på en naturlig frans.  Fransarna bör fyllas på ungefär var tredje vecka för att det ska se snyggt ut och detta tar runt en timme att göra.

Om du letar efter professionell utrustning för att börja med ögonfransförläningar hittar du allt du behöver för dina kunder hos Bellestore. Här finns ögonfransar i olika böjningar, tjocklekar och längder. Fransstylistsalonger behöver en hel del utrusning förutom fransar för att kunna göra en smidig förlängning på fransar. Det behövs verktyg och saker så som ergonomisk kudde och munskydd. Hos Bellestore finns allt från lim och eyepads till speciella lampor och andra tillbehör som hjälper dig som fransstylist att kunna införskaffa allt du behöver på ett och samma ställe för att kunna utföra fransförlängning. Letar du efter frans-och limringar eller förstoringsglas, kika in på Bellestore.