Semester i Norrland på Camp Ripan

En resa till Lappland drömmer många om att få uppleva. Om du söker ett boende i Kiruna finns ett naturnära och vackert hotell som heter Camp Ripan. Med stugliknande hotellverksamhet, restaurang och spa går det att uppnå maximal avkoppling på ett mysigt sätt.

Semester i Kiruna

En semester i Kiruna kan vara händelserik och rofylld på samma gång. På Camp Ripan finns möjlighet att boka vandringsturer, hundspann, kolla på midnattssolen eller norrskenet. Med ett spa i toppklass går det att slappna av efter dag utomhus i naturen.

Norrland som semestermål har otroligt variationsrikt utbud. Det finns allt för finsmakaren som uppskattar delikatesser med olika viltkött, ostar och lokala smakupplevelser. För den sportiga går det att gå på långa turer i naturen och på vintern åka skidor, skoter eller hundspann.

Upplevelser på semester i Norrland

På vinterhalvåret är snö, skidåkning, skoterturer och hundspann uppskattade aktiviteter. Det är även populärt att prova på samiska aktiviteter som renskötsel, samisk matlagning eller varför inte prova på en samisk överlevnadskurs där du får lära dig starta en eld i minus 15.

I Kiruna finns mysiga restauranger för den som vill ha lite stadskänsla. På sommartid kommer många hemvändare och hälsar på och staden är otroligt trivsam med uteserveringar trots det kyliga vädret. Upplev den spektakulära midnattssolen där dagen aldrig tar slut.