Ge din man en schysst stil i julklapp

Julafton är inte bara en festlig högtid, det är också ett slags vändpunkt och en möjlighet att gå i en annan riktning. Det är också tillfället när vi ger varandra ett flertal gåvor inom ramen av god mat, tända ljus och ett kärleksfullt umgänge. Det finns alltså inte en bättre tid att ta tillfället i akt att helt öppet, eller kanske lite kärleksfullt lurigt, ge din man en ny stil i julklapp. Är du riktigt förslagen börjar du redan god tid före jul med att ge hintar och du kan förstås även ge en lämplig gullig kommentar på julklappsrimmet.

Något vackert under granen

Kanske har din älskling önskat sig något varmt och gosigt som en stickad tröja eller en täckväst? Eller kan det vara skjortor som trängs under julgranen? Varför inte gå all in och ge mannen i ditt liv en hel outfit. Strumpor, skor, kalsonger, byxor, skjorta, tröja, väst och smycken. Kanske till och med en mössa kan slinka med när du ändå är igång. Du kan till och med ge din man en helt ny stil. Men gå inte överstyr bara, det ska kännas bekvämt med den stil du väljer till din man. Ingen vill gå omkring och känna sig utklädd till något man inte är.

Vad är en schysst stil?

Det är bara du och din man som kan avgöra vad som är en schysst stil för just honom. Men om du vill att han ska vara modern och bekväm så finns en mängd förslag online att hitta. Välj gärna till några smycken, särskilt om din man aldrig haft det innan. Men följ den stil som du är inne på vad gäller kläder. Ett stramt smycke mot snickarbyxor kan till exempel kännas lite fel, men kan passa perfekt om du satsar på en kostymstil.