Exklusiva sängkläder från The White Plot

Vad känns mer lyxigt och avkopplande än att lägga sig i en säng bäddad med sköna och härliga sängkläder? Exklusiva sängkläder till hemmet är ett utmärkt sätt för att skapa förutsättningar för en riktigt god sömn. Supermjuka sänglakan i material som knappt känns mot kroppen ger spa-känsla direkt i bädden.

Olika tyger och fibrer

Percale är ett tygmaterial som med fördel används till sängkläder då det innebär riktigt svala och sköna textilier. Det är dessutom otroligt lättskött och kan i stort sätt underhållas precis som vanliga bomullstyger. Du kan vara säker på att ett bäddset i percale håller många år. Vill du däremot åt den där lyxiga lystern är det självklara valet satintextilier som ger en en unik lyster samtidigt som känslan mot huden är underbar. Linne är annars ett klassiskt material i svenska sängkläder som är otroligt vackert och därför ofta används på finare hotell. Eftersom linne absorberar både fukt och kroppsvärme ger dessa textilier en sval sommarkänsla.

Viktigt med god sömn

Att sova gott om natten är A och O för vårt välmående rent allmänt och oavsett vilken förmåga du har att komma till ro på kvällen har dina sängkläder betydelse. Rätt typ av tyg och material kan vara avgörande för hur återhämtande din söm blir. The White Plot utgår från detta när de letar efter material och tar fram designs. Tygets fibrer är vad som avgör hur bekväma sängkläderna faktiskt är; de bör vara mjuka och följsamma, lätta och ventilerande samt anpassa sig till sovrummets klimat. Uppfylls dessa egenskaper kan du vara säker på att förutsättningarna för en god sömn är de bästa.

Handla online

Att shoppa direkt på nätet har blivit populärt bland svenskar och nu är det smidigare än någonsin att shoppa dina exklusiva sängkläder direkt på nätet med The White Plots smarta upplägg. Du kan välja precis hur du själv önskar att betala dina varor – på faktura, med kort eller konto, via Internetbank eller med tjänsten delbetalning med Klarna. Svenska nätshoppare kan dessutom glädja sig över att även Swish finns med som alternativ. Mer smidigt än så här kan det knappast bli och som grädde på moset får du dessutom fri frakt. Du kan med andra ord beställa dina sängkläder direkt från sängen!