Fräsch matrestaurang i Västerås

Är du precis som jag alltid på jakt efter någon fräsch lunchrestaurang i Västerås så behöver du inte vänta länge. Det finns en ny restaurang på Strömledningsgatan 1, Tunbytorp, som har precis det där fräscha utbudet som i alla fall jag letar efter. Den ligger precis bredvid Wurth och restaurangen heter Sallad & sånt! På menyn hittar du flertalet olika sallader, det finns helt säkert något för alla smaker.

Frukost, lunch och catering

Sallad & sånt serverar under sina öppettider frukost och lunch. Om man inte vill ha en sallad till frukost finns ciabatta och baguetter med olika pålägg på menyn. Bland salladerna finns alternativ för alla smaklökar, det finns såklart även ett val för de som föredrar ett vegetariskt mål. Utöver frukost och lunch erbjuds även en service för catering, där kan man tillsammans med restaurangen anpassa sin beställning efter behov!

Catering

Sallad & sånt har en fantastiskt catering där du i samråd med personalen kan anpassa din beställning efter ditt ändamål. Beställning görs direkt i butik, genom mail eller genom telefon. För att nyttja utkörning när du beställer din catering krävs en beställning om minst fem sallader, då tillkommer det en mindre avgift för adresser inom fem km. Bor du längre bort eller vill beställa mindre antal rätter kan du kontakta restaurangen för kostnadsförslag.